Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelska blå ögon.

Jag sänker blicken,

fångas av klarblå ögon.

 

Närvaro

här och nu

bara jag och du.

 

Varsamt ömt

förgörs demoner

med kärlek.

 

Smekande

lekande

raseras murar

förvandlas till stjärnstoft.

 

Så lätt det går

att komma till himmlen

med dig

Älskade.




Fri vers av Reg
Läst 532 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-05-15 22:07



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Vacker text!
2011-05-21

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt!
2011-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Reg
Reg