Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din för alltid

Underbar
rar
verklig
Är Du.

Omtänksam
tänkande
aldrig kränkande
Är Du

Viskar, talar, älskar
smeker, kysser, kramar
varsamt navigerar du i min kropp och själ

Härlig
ärlig
innerlig
Du

bris
regn
sol
Du

Närvaro, tillit, styrka
omsluten i kärlek
lockar du fram
mig

R







Fri vers av Reg
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-20 14:16



Bookmark and Share


  SandraEriksson
Om det ändå fick vara så underbart.
Skulle alla få uppleva vad kärlek är.
Lycka till. Kram
2012-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Reg
Reg