Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omvandlad, förlängd Repris av

http://www.poeter.se/viewText.php?textId=977425

 




Omedelbart Oändlig Rundgång

 

 

 

 






blotta möjligheten

att

glänta på

persiennen, kliva ut,
 
välja vinkling,

springa bort kring världens varv

och redan

äntligen tillbaka

ombord på huvudkudden

nu

kunna somna

om,

får längtan

att hellre

drömma om

om igen

allt som jag skulle vilja

aldrig verkligen

genomföra

- ända tills

persinennen flyger upp

och får min kropp

att

flyga upp

liksom ögonlocken

på tidens burk

öppnas och

släpper ut alla rum

i rummet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-23 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP