Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är tidutdelaren?

När döden slår
folk händerna i sina ansikten slår
oj var det så illa
hon bort trilla
just nu...

Jo du, vi skulle gått
men tid till det, vi aldrig fått
att räcka till så precis, som vi så väl alltid vill...

Men hade hon kommit hem
hade vi varit de första av dem
som satt den allra största blomman
på hennes bord...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-24 11:04



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja så svårt att få tid...eller....vill vi inte ha tid
2010-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt