Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FInns det NÅN


Finns det nån

Som kan anses mer överskattad

Och övervärderad

Än Zlatan….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-02 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO