Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

detomöjliga

ibland, tänker jag
ibland kan jag faktiskt
le
och sakna dig samtidigt




Fri vers av greajt
Läst 842 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2010-08-24 16:17



Bookmark and Share


  blåbärsdrömmar
så fint med så få ord,
klockrent
2011-01-04

  julia.s
underbart
2011-01-02

  aol
bra gjort med så få ord
2010-12-26

  om en Siri
så vackert
2010-12-25

  M.A.J.R
En riktigt bra fast ändå kort dikt :) bra jobbat:)
2010-12-24

  frantic
självinsikt och självironi
bara såå bra diktat
i korta ord
2010-12-24

    Herr Ångest
Så enkelt och så bra i all sin korthet!
2010-11-22

  john ekström
shit...
Hur är det möjligt att göra det så bra med så få ord..
duktigt=)
2010-11-19

  Erikjohansson
gillar det mycket- dock är det för mig, som titeln säger, det omöjliga.
2010-10-14

  PJ N-R
Ja, fin. Tycker nästan att korta texter som denna är de bästa.
2010-09-19

    vilgot hellros
fint
2010-09-19

  Per Rydberg
En (förvånande?)tanke som du ger en fin språklig form! Läsvärd text.
2010-09-02

    vemod
bra!! Titlen på texten gör att hela dikten får ett djup som jag verkligen gilla!
2010-08-28

  Blodros
En text som med få ord fångar det där komplexa..
att ha olika, känslor samtidigt.
och formen ger texten det utrymme som dom olika känslorna behöver....
Gott textat!!
Tycker om denna =)
2010-08-26

    ej medlem längre
Snygg ögonblicksdikt.
Prova placera "samtidigt" i egen rad, som ensamt, sista ord.
Känns som läsrytmen skulle vinna på det. Vad tror du? //F.
2010-08-26
  > Nästa text
< Föregående

greajt
greajt