Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar


Regndropps minne

Regndroppar ute
ibland tror jag
att det är mina tårar

Varje droppe mot min hud
påminner om beröringen
från dina fingertoppar

ett minne
det är länge sen nu
men jag kan ännu
känna den

varje gång det regnar
vänder jag mig om
och minns

jag låter mitt inre regn
flöda inåt

utanför mig är det sommar




Fri vers av Maiah VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-24 17:59



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin dikt..
2010-08-28

  Nina Nightwish
Fint beskrivet..
2010-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP