Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå ett par steg i mina skor, du!

 

förringa mig inte
försök göra det jag gör
ensam

inte en mil
men några steg i mina skor
och känn hur det är
att vara jag
känn dig stolt och kompetent
empati funkar även i den riktningen
känn att du aldrig får ge upp
sök utvägar
mina skor kommer att hitta dem
de är vana




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 512 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-24 20:02



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Skulle gärna försöka om jag kunde... Läs min senaste så förstår du.
Bra skrivet!
2010-08-24

  wayward - taiga
bra om viktiga saker.
2010-08-24

  Larz Gustafsson VIP
Identifikation är livsviktig.
2010-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger