Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser dina tårar


Där vägen delar sig
Står vi tysta en stund

Tittar på varandra

Inga ord behövs
Allt är redan sagt

Du vänder dig om

Dina steg
Långsamma
Tvekande

Samtidigt
Fast beslutna

Gå inte
Vill jag ropa efter dig

Lämna mig inte

För om du lämnar mig
Då kan jag inte leva

Inte leva...

Men jag förblir tyst

Plötsligt stannar du
Vänder ditt ansikte mot mig

Jag ser dina tårar

Några sekunder
Sedan är du borta




Fri vers av Aquila
Läst 508 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-08-24 22:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
underbar text,den är berörande. Det märks att du har verkligen varit djupt förälskad.Det har jag också varit så jag vet hur det känns.Och jag finns här för dig om du behöver prata♥♥♥
2011-03-20

  wellness tina
... aj
2011-01-14

  Ninananonia VIP
Smärtsamt vacker.
Det märks att du har älskat på djupet.

I ditt hjärta ryms kärlek så stor.
Ja i ditt hjärta, där kärleken bor :)
2011-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Aquila
Aquila