Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett nytt språk

Ikläder mig

ett språk av trasor

som ingen

någonsin talat

och förblir

onåbar.









Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-25 02:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans