Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skuggans flykt



Från mörkret sveper jag ner som en våg,
i natten finner du mig i skuggans skepnad.

Ur skuggorna hör du mina andetag,
lungor smärtsamma deras strävande.

Förnimmelsen av värmande ljus i horisonten,
en kallande frihet utom räckhåll.

Inatt dansar du och jag i skuggans rike,
tillsammans i smärtsamma andetag.

Bortom värmen och friheten,
fångade i skuggans skepnad.




Fri vers av Destikado VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-25 03:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Destikado
Destikado VIP