Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man har bara en barndom, men smärtor har man tusen av.


Barndom

Någon gång för länge sedan
grät jag inte då ni kallade min hund ful.

Då jag inte fick guldstjärnor av läraren
eller en endaste kommentar om mina teckningar.

Då grät jag inte, bara samlade tårarna
djupt inne i mitt svarta hål.

Plötsligt i dag, en lyckosam dag
kom allt det samlade

Gråten kom som en flod
som aldrig någonsin skulle sluta

Och jag förstod att nu var det dags
att sörja er elakhet.




Fri vers av yta
Läst 293 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-08-25 19:16



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag kan ibland tro att jag är mognare än vad jag är
men så tänker jag att:


Ibland så gråter jag som vuxen
då jag inte får någon applåd på min text
eller
då kommentarerna uteblir under ett alster

då kan jag tycka att jag borde mogna in lite
2010-09-05

  Fånga dagen
Stark berörande den här dikten känns
Mvh Anna-Karin
2010-08-27

  Yrre VIP
Du, de där skitstjärnorna hon delade ut hatade jag, jag fick bara en liten..om jag nu fick någon! Dessutom va Pia det sötaste som fanns!
Du skriver det som jag tänkt så många gånger, det satt kvar länge och man minns klart än i dag.
Kram!
2010-08-26

  Tillbringaren VIP
du är stjärna på detta. På ditt vis klär du sorg och klokhet i ord så det känns i läsaren.
2010-08-25

  Nina Nightwish VIP
Jag ryser av sorgen du förmedlar rakt in i mitt hjärta.. Gråter med dig..
2010-08-25
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta