Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är avtryck som försvinner med tiden

Våra liv är som fotspår på en strand
som en dag suddas bort av havet.
Men barnets små fötter
hann bara nudda sandens tunna yta
då vågen kom.




Fri vers av Blind Boy Grunt
Läst 439 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-08-25 19:32



Bookmark and Share


    lenakarin
Väldigt vacker o berörande.
2012-05-26

  molkulisser
Underbart, så himla vacker.
2011-09-16

    ej medlem längre
Den tar tag i mig ,tappar hakan av beundran.
2011-04-28

    ej medlem längre
den avslutande strofen är så bra så den håller som en egen liten dikt!
2011-01-05

    J. Herward
du är väldigt exakt och välbalanserad i känslouttrycken i den här texten, mycket läsvärde! mycket läsarglädje!
2010-09-15

  Annie b'larsson VIP
Barnet behöver kanske inte trampa så hårt. Det lämnar djupa avtryck utan att använda fysisk styrka. Barnet behöver bara nudda, för att lämna outplånliga spår...
2010-09-03

  lilla t
påträngande som inte går att vifta bort, strupen snörs samman och jag tänker: fan vad orättvist!
2010-09-02

    johannacaroline
fruktansvärt vackert.
2010-08-27

  Annie b'larsson VIP
Mycket sorgligt. Men de poetiska o sköra orden, bär sorgen, bär upp den på något vis. Sista versen smärtsamt vacker.
2010-08-26

  karenina VIP
en mkt finstämd och berörande skrivelse. orden kommer nära och berör
2010-08-25

  stella
Så är våra liv. Men vi kan lämna avtryck som består.Mycket vackert!
2010-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Blind Boy Grunt
Blind Boy Grunt