Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggor och ljus

Du lämnade stadens citronljus
för att leva på choklad och blommor
i en varm säng
jag väntade nere på golvet
bland dina kläder.

Jag ville ha dig, hela dig, du gav mig din tröja
men du har inte sett det bästa av mig
för jag ska resa mig igen
som en svart skugga över dig.




Fri vers (Fri form) av Blind Boy Grunt
Läst 429 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-01-16 21:54



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Du har ett personligt och levande språk, som sprakar och doftar...
2014-01-17

    ej medlem längre
Wow,mycket bra!
2014-01-17

  Angel of love
Väldigt gripande och bra dikt
2014-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Blind Boy Grunt
Blind Boy Grunt