Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=QDW4VJGKLAQ


Vodka

Vi åkte till Moskva
och drack vodka
jag var olyckligt kär
och i mitt huvud spelades Sjostakovitj
Romance

Vi gick hem
de bleka gatlyktorna flackade i regnet
allt var för enkelt och okomplicerat
för att bli en vacker dikt
så jag gav dig en gammal grammofonskiva




Fri vers (Fri form) av Blind Boy Grunt
Läst 325 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-18 17:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
stark!
2014-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Blind Boy Grunt
Blind Boy Grunt