Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarregn

Ät dina blommor
svälj din sol
sätt dig vid ett fönster
och spotta ut ett varmt regn
över staden






Fri vers (Fri form) av Blind Boy Grunt
Läst 238 gånger
Publicerad 2018-04-03 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blind Boy Grunt
Blind Boy Grunt