Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det stora äpplet

Hon hade fortfarande långa samtal med honom från New York. Hon hade en dum vana att anteckna hur lång tid det tog för honom att svara och inbillade sig att ju fler signaler som gick fram, desto mer tvekade han, desto mindre längtade han efter henne. Senaste gången tog det sju signaler, vilket var rekord. Då sa han att Stockholm hade blivit för litet för honom och att det är svårt att leva i en stad där alla hus är byggda av döda. Hon hade då berättat om Monica Z.

Hon pratade om mycket Simon inte var intresserad av. På natten slår hjärtat mycket hårdare, sittandes vid köksbordet med telefonen i handen och hans andetag 6000 kilometer bort.
"Jag saknar dig", sa hon tillslut.
"New York är verkligen häftigt", sa han.




Prosa (Kortnovell) av Blind Boy Grunt
Läst 378 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-11-04 21:39



Bookmark and Share


  karenina VIP
Kvinnligt/manligt och hur vi ibland uttrycker oss på olika sätt fast vi kanske menar samma sak
2013-11-05

    ej medlem längre
Fint!
2013-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Blind Boy Grunt
Blind Boy Grunt