Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunnelbanorna ritar vita streck i natten

Tunnelbanorna ritar vita streck i natten
jag vaknar av mullret
när de kommer över slussen.
Det var därför lägenheten var så billig.




Fri vers (Fri form) av Blind Boy Grunt
Läst 329 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-02-08 20:04



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Du kanske sökte dig till tunnelbanorna och mullret? Varför inte. Lite liv.
2017-02-09

    ej medlem längre
Wow,bra skaldat.
2017-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Blind Boy Grunt
Blind Boy Grunt