Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
J o - h a n


Sover med öppna ögon

När jag tittar
finns du aldrig här

Precis som om du tog
en omväg för att slippa
se mig
Tack
Jag vill inte se dig

När jag ser dig
Det är då jag känner
hur mycket jag saknar dig
Det är då jag vet att jag fortfarande
älskar dig

Du finns aldrig här
när jag ser mig omkring

Men

Du kommer alltid fram
när jag
sluter mina ögon.




Övriga genrer av yoyyo
Läst 438 gånger
Publicerad 2005-11-22 11:36



Bookmark and Share


  mysanpysan
utmärkt titel, den lockar att läsa

den sammanfattar dikten
Bra förklarat!!
2005-11-22

  Propella
Den känslan har du förmedlat väldigt bra; det där dilemmat om man ska vara ledsen eller arg, förbannad eller kär.
2005-11-22
  > Nästa text
< Föregående

yoyyo
yoyyo