Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormommas unge


Det var nog ”stormommons” unge
Som började…
Med att påstå att en annan unges mamma
Var HORA
Och alla visste nog egentligen var det kom ifrån

Anledning, mamman hade peruk
För hennes cancer gjorde att hon behövde det ibland
Kände hon det som
Så för varje dag så kom det mer ord om detta
Till dess, mamman tog kontakt med skolan
Som faktiskt inte gjort nåt alls

Mamman for dit och berättade om sin cancer
Om att hon kanske skulle dö
Och varför hon ville ha peruk
Så småningom så dog det ut
Inte ens stormommas ihärdiga unge lyckades få
Det att fortsätta när de andra visste varför…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-26 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO