Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var deras fel


De var hans fel
Det var hennes fel
Hon slutade älska mej
Eller han slutade

Han lurade mej
Hon lurade mej
Mer seriöst då med
”tajmingen var dålig”
”jag halkade på ett bananskal”
eller nåt

Men man kanske har rätt
Ibland
Men vad kan du göra åt det
”dont get mad, get even”
Sägs det
Eller “skit I det och lev vidare”

Det viktiga är det sista i alla fall
LEV
Vidare
Ingen blir glad åt att du lever som död
Annat än dina eventuella fiender
Varför glädja dom?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-14 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO