Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smärta och papper

Armed with my pen and my paper
I go through life
I search for words
To describe feelings
So dark
Dreams to be broken

With my pain and my paper




Fri vers av millie
Läst 335 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-26 04:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

millie
millie