Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HON





ljuset släckte du
du stal de oersättliga
oss och vi
och min glömska

men lämnade

skrattspegeln




Fri vers av lärjunge
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-26 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lärjunge