Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm om Hon

Drömmen













jag
sover
på min säng
jag trängs med min
törst och min längtan
till Dej, till Dej, Din längtan, vår längtan, den allt söndersprängande…
Minnen och trängtan
till svalka Din
doft Poäng-
en är
vag












Verkligheten




Fri vers av lärjunge
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-26 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lärjunge