Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspiration


Rör vid mig älskling!

Din hand på min kind, ditt knä i min mage.
Korta brutna andetag. Stötiga.
Jag älskar när du skadar mig, skär mig.

Ditt sätt att röra vid mig.
Jag älskar dina händer runt min hals.
Jag älskar att du rör vid mig.

Min kropp på ditt golv.
Blåslagna överarmar.
Du ångrar dig, tar i mig.
Smeker mig.
Smakar på mina spruckna läppar.
Jag älskar när du tar i mig.
Hur du än tar i mig




Fri vers av Rude Billy
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-26 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy