Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..jo, tyvärr..




Det här är inte jag

 

ta min värk
de gamla smärtorna och de nya
stryk tröttheten ur min panna
befria mig från vetskaperna jag inte vill ha
laga mig
lyft tyngden från mina axlar
så att jag orkar springa
tillbaka i mitt liv
där den jag varit väntar
det här är inte jag




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 205 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-27 00:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Rikta den bönen uppåt så ska du få se på gnistor!
2010-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger