Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarglädje

Vore vi

             vore jag

värme som värmer

solen

som vore och gör sommar till värme.

 

Blåa himlar och hav

vita segel

gulröd sand

vore jag i det blåa vattnet

 

Bränner maneter

solen bränner

sälta skummar genom vågor

våg som såg kärleken bli till

 

Vad vore vardag utan underbar sommarglädje

minnen till,

värme att gömma i vacker dräkt.

 

Minns med glädje.

 

 

 




Fri vers av KristinaE
Läst 311 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-08-27 00:54



Bookmark and Share


  Maria T
Underbart vacker sommardikt
med mycken glädje
2010-09-03

  LassO
t o m maneterna låter lockande ;)
2010-08-29

  Mats Henricson
Du målar så vackert upp vår underbara sommar, jag ser den framför mig,
ett suveränt konstverk som jag njuter riktigt av ! Bokmärkning !
2010-08-28

  ~Leonardo~
Detta är vackra minnen..
2010-08-28

  Mangal VIP
Målande vackert. Och en härlig hyllning till en älskad högtid. Dina minnen klingar i mig.
2010-08-27
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE