Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ars poetica




Typ A

 

astigmatisk asexuell artritisk
a(nti)social agorafobisk
ambivalent

asymmetrisk amorf apart
anonym antipatisk
alienerad

apatisk autistisk analfabetisk
abatisk aber
abstinent

abstrakt absurd adversativ
arrogant affekterad

amoralisk animalisk atavistisk
antagonistisk
aggressiv
amper


aaahhrrrg
 
ars longa, vita brevis




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-27 02:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Larz poetica...
2010-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger