Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar USA och hatar USA, mycket av det bästa finns där, mycket av det sämsta med...


Amerikaner är lustiga feta djur


Amerikaner är lustiga djur
För 30-40 år sedan så såg de ut
Som de flesta andra
Tydligen

Men idag så är de dubbelt så stora
Dubbelt så sjuka
Och helt absurt inställda på att
Vara ett helt samhälle av paschor
Och de tror sej vara bättre än alla andra med

De knyter sina fetvalkiga händer med ena handen
I den andra har de en flottig pizza
Eller en fet hamburgare
När de skriker ut sin s k ”nationalsång” så det yr
Inte bara smulor ur käften
Det kommer som små berg av kladdig begagnad mat

Och de som ska synas utåt
Är de rika, de kända, de som är innefolk
Som syns på filmer och annat
Medans de andra rör sej som vaggande pingviner
I jätteformat
Istället för att få dem att bli mindre
Så gör man allt annat större
Flygsitsar, fåtöljer, kläder
”FETABO” vore ett passande namn…

Sån skillnad mot för 30 år sedan
Men vi är på väg dit, vi med…


VI svenskar som bo i den 51:a delstaten







Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-29 12:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Största felet där är väl matpriserna? Den feta och onyttiga snabbmaten är ju billigare än den nyttiga om jag ska tro min vän som just kom hem därifrån... Så däri ligger nog orsaken... har man ont om pengar köper man det billiga hellre än att vara utan mat...
2010-08-29

  Lady Alassa
Jag har oxå vatt i USA. Var var du?
2010-08-29
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO