Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syster stark (varsamt nu...)

 

Syster stark, varsamt nu
bär stolt alla dina skiftande färger
varje nyans och ton
allt annat än en saga
ditt sannaste,vackraste Jag

Syster stark, varsamt nu
pröva vilsamt dina steg
låt vägen vara din takt följsam
låt rytmen spegla din längtan
bortom måsten och krav

 

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 266 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-08-27 12:35



Bookmark and Share


  Margithe VIP
Varm och vacker, innerlig och omsorgsfull. Applåd
2010-08-29

  Lena Krantz VIP
Ja det gäller att ta ett steg i taget och inte rusa iväg blint!

;-)

Snyggt!
2010-08-28

  Yrre VIP
Mycket fint detta!
2010-08-28

  Elaine.S VIP
Systerskapets kärlek och omsorg är nåt fint och värdefullt, din dikt är en fin uppmuntran, en mjuk uppmaning, väldigt fin och värmande.
2010-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter