Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Födas på nytt


En larv blir
en puppa
som kläcks
en fjäril
kommer ut
med underbara
färger

breder ut sina
vingar
ett nytt liv
har fötts
och den flyger
vidare på
livets resa.




Fri vers av Janne
Läst 291 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-27 18:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ljuvlig beskrivning.
2010-09-04

  mare VIP
Vacker bild..
2010-08-29

  Postgård
*ler*
2010-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Janne
Janne