Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets krigare

 

Vill vara nära
men kan inte

vill vara älskad
men kan inte
ta emot

vill vara älskad
ändå

ser mig inte vara
nån speciell men
går ändå framåt
med bestämda
steg

livets krigare
jag är

i det sårbara jaget
växer insikten när
jag väljer se igenom
rädslans mur

binder hopp och
förtröstan inom
mig

vet att kärleken
vinner till slut

jag känner livet
för vad det är
trots allt

för jag vill så
gärna våga
leva livet

älska mig själv
för den jag
är




Fri vers av Janne
Läst 731 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2011-05-06 16:58



Bookmark and Share


  Angel of love
Igenkännande hela texten igenom.
2013-01-29

    ej medlem längre
Med slutrader som stannar kvar-som visdom!
2013-01-19

  Lena Själsöga Keijser
tack
2011-05-29

  RosieLoveHeart
applåd för den finna dikten å tanken, ibland möter man människor som tror så lite om sig själv , många gånger är dom av det vackraste slag . synd bara att dom inte ser det en annan ser , hur mycket man än dränker dom i kärlek , sånt gör ont för den som älskar
2011-05-28

  Julio VIP
Så mäktigt..så inlevelsefullt..du är mästare på de här
2011-05-28

  Ninananonia VIP
Berör!
Vackert skrivet.
2011-05-14

    ej medlem längre
Blir berörd av orden om livets krigare..
Naket, sårbart, fint..
2011-05-09

  Anna*
Det vi vinner genom livet är insikter och en acceptans som gör det möjligt att bryta ner alla rädslans murar för att kunna älska och bli älskad. Snyggt skrivet! Applåder
2011-05-09

  M.A.J.R
Tack för denna text
Fin bild

Njöt verkligen av att läsa denna bra gjort
2011-05-06

  Maiah VIP
Så härlig och här känns det som jantelagen är begraven för gott... bör läsas av alla.....bokmärkning...självklart
2011-05-06

  Linda CH VIP
Tycker mycket om din text!

"Slaget om att älska sitt eget hjärta var krigarens sista gyllene triumf"
2011-05-06

  Junitvillingen
Kommer man bara till insikt om hur värdefull man är utstrålar man något som omgivningen tycker om. Många känner nog igen sig i dina ord. TACK för tänkvärd, givande läsning Janne-vännen:-))
2011-05-06

  Johan Bergstjärna VIP
Viktigt ämne, mycket bra skaldat!
2011-05-06

    Ken Cassel
Bra Janne!
:-)
Gillas!

Mvh
2011-05-06

  Anya VIP
Stark text om självinsikt och lite smärta.
2011-05-06

  Bibbi VIP
Viktiga saker att framhålla.
2011-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Janne
Janne