Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinter

 

Vinterns trånga

känslosamma

årstid

  

en tid för

vila

 

livets upplevelser

samlas

dolda känslor

 

vill tränga ut

 synligöras visas

helt öppet

inom

  

distans inför öppningen

av

dom okända möten

som inte har

visats

sig

 

stjärnor lyser

upp

himlavalvet

 

 tankar flödar

lägger sig ner

accepteras

tålmodigt

 

sinnena vilar sig

i

vintermörkret

 

 tänder ett ljus

för

året som

 varit

 

 ser framåt

med

nyfikenhet

 




Fri vers av Janne
Läst 531 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-01-25 19:14



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på min vän Carl Mikael Fäldt.
2013-02-05

    ej medlem längre

UNDERBAR ...
2013-02-04

  Änglaögon
Fint.!
2013-02-01

  Nina.H
Mycket vackert skrivet om längtan
2013-02-01

  Sofhia Wirström
fina rader om vintern
om vila
om hopp inför framtiden
2013-01-31

  Linda CH VIP
Fint textat om vinterns vila och förväntningar inför framtiden.
2013-01-30

  Lena Själsöga Keijser
mycket fint
2013-01-27

  Anya VIP
Mycket fint om vintern. Tycker om!
2013-01-27

  Julio VIP
känslor
2013-01-27

  Ninananonia VIP
Härligt
2013-01-26

    ej medlem längre
Vacker rytm som vilar här..
2013-01-26

  Maiah VIP
din text andas vila och skön vinterkänsla, vinterns lugn... vackert skriven
2013-01-25

    ej medlem längre
Din text får mig att tänka på den återhämtning vi är i behov av- vi levande!
2013-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Janne
Janne