Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppnar mitt fönster

 

mina sinnen
var mörka
av
nedstämhet
samt bitterhet

den inre tillvaron
klibbig ångest
som bara växte
för var dag

solen lyser ännu
en dag men jag
kan inte möta
strålarna

varför måste det
vara så frågar jag
mig själv?
denna försommar
tid

kanske för att det är en sån kravfylld
tid
 man ska ju känna glädje och kärlek
inom sig eller?

somnar in till slut av
utmattning inte sovit
så många timmar dom
sista två veckorna

vaknar tidigt nästa morgon
hör en röst inom mig säga
var inte rädd lyssna på mig
nu

jag finns här om du ber mig
hjälpa dig
när det känns svårt
när ingen är vid din sida
 och
när du är som mest ensam

våga lyssna,våga tro

jag älskar dig alltid
min vän

glädjetårar rinner
nedför mina kinder

reser mig upp
öppnar mitt fönster
svarar
inom mig

jag älskar dig
också
äntligen
igen

 




Fri vers av Janne
Läst 1267 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-05-28 08:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Med visst vemod märker jag att jag missat läsa texter som skulle kunnat berika mig!

Bättre sent än aldrig dock!

Ditt symbolspråk och din ärliga närvaro gör din text till ett livsbejakande av stora mått-tycker jag!
2013-01-19

  Bibbi VIP
Mycket starkt berörande.
2011-06-13

  Sofhia Wirström
så underbart fin, bokmärker denna med en gång.
2011-06-08

  Filosofen2
Våga bli älskad av ditt inre JAG, våga vårda, älska, ta hand om ditt lilla barn inom dig. Då du är ledsen, krama om dig och fråga:
"Varför är du ledsen lilla vännen?"
Svaret kommer då.
"Behöver du en glass lilla vännen."
Kramen kan vara att sitta som en boll och hålla om sig själv hårt.
Sen äter man glass och då kommer lille du in i ditt hjärta och sätter sig och dinglar med benen:)...

Texten fångar det viktiga i livet, DU, DIG, LILLA DU behov av stilla stunder för att finna ron i själen....


Bokmärker! Applåder till tusen!
2011-06-03

  Elwania
Så innerligen skriven , och med budskapet att alltid vara älskad
och supportad
2011-05-29

    ej medlem längre
Här vidrör du med nakenhet
det svåra,
beskriver så väl vändpunkten
där andetagen vänder hem.
2011-05-29

  Lena Själsöga Keijser
uppvaknandet och det är
vackert
2011-05-29

  Linda CH VIP
Skönt att du öppnade fönstret och släppte in både värme och ljus.
Underbart fint diktat!
2011-05-28

  M.A.J.R
En mycke starkt
Tycker verkligen att du skriver grymt bra =)
2011-05-28

  RosieLoveHeart
så stark text, med mycket kärlek å längtan och bilden är underbar
2011-05-28

  Ninananonia VIP
:) Vackert detta fönster är!
2011-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Janne
Janne