Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillhet

 

Ödmjuk stillhet
lugnar mig

mitt hjärta
gläds

känner stillhet
omge mina
inre rum

låter den
vårda min
kropp

vila min
själ

mina svepande
kärleksfulla
omtag

lindar om
mitt hjärtas
boning

kärlek

*
empati

*

medkänsla

ödmjuka ord,
jag underhåller
samt värderar
dessa ord i
hjärtat

vilar i mina
tankar
nu

i

stunden




Fri vers av Janne
Läst 593 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-02-03 15:30



Bookmark and Share


  Änglaögon
Rofylld skönhet.
2013-06-10

  ResenärGenomLivet VIP
Varma, sköna ord...vilsamt att läsa...
2013-02-17

  Linda CH VIP
En rofylld, vacker meditativ text!
2013-02-06

  Maria T
I denna stillhet vill jag
vila en stund
2013-02-06

    ej medlem längre
Fint och mjukt skrivet
2013-02-06

    ej medlem längre
Mycket bra, applåder från mig!
2013-02-06

  Maj-Lis VIP
Vackert om stillheten
2013-02-06

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
fint och skönt att vara i det mjuka nuet, livsbejakande text
2013-02-05

  Angel of love
Vacker ödmjuk text, den känns i hjärtat!
2013-02-03

    ej medlem längre
En underbar text med mjuk värme och kraft i...här vill jag stanna en stund.
2013-02-03

    ej medlem längre
Stillheten du målar så fint kan man ta på här.
2013-02-03

    ej medlem längre
Fint skrivet
2013-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Janne
Janne