Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pilgrims färd

 

En pilgrim
spänner sin
båge

låter livets
pil

tränga genom
tid och rum

vidga vyer

se nya
landskap

i tidens
verklighet

frigöra
sinnen

upptäcksfärd
för en
pilgrim

som följer
sitt hjärtas
väg

sakta
nalkas
en ny
tid




Fri vers av Janne
Läst 541 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-29 21:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Din text upplevs som en vitamininjektion-eller snarare hoppgenerator...
Den pilen visste var den tog!
2013-02-06

    ej medlem längre

berörande vacker ...
är denna " Pilgrims färd "
2013-02-04

  Anya VIP
Hoppfullt med vackra ord och vacker bild!!!
2013-01-31

  Sofhia Wirström
fin text
som berör
man blir varm

2013-01-31

  Lena Själsöga Keijser
så vackert skriver du
pilgrimmens väg

oredet
innebördsordet är väl att andas med
i
2013-01-31

  Maj-Lis VIP
En fin text
2013-01-30

  Maiah VIP
Mycket vackert och landskapet blir som en levande bild
2013-01-30

    ej medlem längre
En underbar text!
2013-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Janne
Janne