Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar

Känslan jag har för dig,
är självklar, enkel, lätt...

Kravlös.

Jag älskar.

Inget mer.

Inga framtidsplaner.

Inga tankar längre
om vad som
kan komma sen.

Jag har lagt ned
alla mina frågor.

Allt blev så enkelt.

Jag älskar.

Vad kan vara större än det?




Fri vers av Amorina
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-27 20:46



Bookmark and Share


  Anna*
Precis så enkelt önskar jag att det kunde vara. Bara kärlek utan krav, utan förväntningar, utan tjafs. Bara se diamanten och putsa bort allt oviktigt för att sen kunna njuta!
2010-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina