Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med bägge fötterna i luften

 

 

-Flyg, säger jag
fast jag vet att draken redan flugit

 

En gång i tiden ville jag lära mig så mycket
men numera glömmer jag gärna

och en gång i tiden ville jag göra skillnad i världen
men numera är jag glad om någon lyssnar
ibland 

 

Men du förstår

man blir äldre
men sedan blir man yngre
barnen har vuxit förbi mig för länge sen
och någonstans längs vägen släppte jag taget

Jag har inte längre några ambitioner högre
än att vara lycklig

 

-Hoppa, säger du
fast du ser att jag redan flyger

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Lena Krantz VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-08-29 19:51



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
OO ja, vi flyger trots allt högre än vi tror! SNyggt!
2010-09-04

    snöö
Vilken härliga ord, igenkännande så det gör lite ont.
2010-09-03

  Catharina Edin VIP
Samma här - mina barn är mycket äldre än jag -
2010-08-30

  noname_realmind
Det är DET som är det magiska med att åldras - man släpper taget och inser att detta att vara lycklig, det är det enda viktiga... egentligen... allt annat är bonus. ;)

En fin reflektion som berör mig.
2010-08-29

  Bo_67
'Jag har inte längre några ambitioner högre
än att vara lycklig'...det är väl en ambition värd att applådera om någon...väl skriftat !
2010-08-29

  Suzy med punkterna
Mycket väl skrivet
2010-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP