Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tur jag har min göteborgshumor kvar...

Jag är i farten jämt
så under mig
gräset inte gror
men ingen på mig tror
de menar att jag, som det är ett skämt
men jag säger bara Syster, som Bror
titta på dessa, som bevittnat detta:
Det är ju mina i våras hela och då så nya skor...




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-28 11:56



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Bra om tusen steg, du får köpa extra skor som du gnor.
Flitig som en myra dej kan ingen styra.
2010-08-29

    ej medlem längre
Ja, att ha humor i livet det kan behövas!


"titta på dessa, som bevittnat detta:

Det är ju mina i våras hela och då så nya skor..."


Hälsn. Ann
2010-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt