Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politik


Politik
Är mer
”Pill-i-tok”





(D v s de lägger sej i sånt de inte ska ha med att göra
Medans de struntar i det viktiga..)






(Förklaringen är till för om nån politiker, offentlig tjänsteman
Eller nån annan med förståndshandikapp skulle förirra sej
In på denna sida…)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-29 09:39



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Man kan också tro att politikerna är både blinda och döva (ett exempel,läs om Sionskandalen i Flen , som jag skrev för en vecka sedan, finns på Min Sida ) .
2010-08-29
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO