Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött fotbollsspelare


lille mannen sov
en slocknad hjälte
i drömmarnas land

och nere i hallen stod
världens minsta
fotbollsskor




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 633 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-28 23:58



Bookmark and Share


  Bo_67
världens största drömmar kan rymmas i såna skor!:-)
2010-09-02

  Larz Gustafsson VIP
Mitt hjärta kan gripas när jag ser sådana mikrodojor.
2010-08-29

  Elaine.S VIP
Åh!! "världens minsta fotbollsskor"

kan ana att en liten man kan göra av med mycket energi i dem:))
2010-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger