Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
egentligen är det så sorgligt, så många är så ensamma, även om vi bor helt nära varandra


en helt vanlig lördag



vad gör alla människor
vad lite man vet
om en lördagskväll

någon ser på tv och tar sin grogg
och grälar med sin käresta
fast det inte behövs

en virkar en kjol
tills händerna värker
och ser en dålig film

någon går på fest
för att finnas till
annars kommer paniken

en sitter framför datorn
söker en vän
medans tårarna rinner

en familj trängs i soffan
popcornen rasar
men vad gör väl det

en annan familj
har tre tv-apparater
för att slippa ses

en ensam mamma
tassar runt med oron
och mobiltelefonen

ett ensamt barn
spelar datorspel
väntar på någon

någon har katter
i en tom lägenhet
vad är meningen

vad är det med oss
människor
varför så rädda för varandra??




Fri vers av Gunsan
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-29 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan