Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det tycks vara helt ok att släcka liv om man har fått diagnosen " cancer",skall man då rättfärdiga de mest vidriga totalitära statsmän som under rubriken "Samhällssvulster"utrotade milioner människor?Bevara Humanismen. se upp för Utilitarismen.


kristider





KRISTIDER


I en tid av nöd det är lätt att åsidosätta Humanismen
För att ge gehör åt Utilitarismen
Det fattas beslut som smärtar
om inte vi är alerta
det ställs diagnoser om cancer i dess
olika former
att avsluta behandling hör till vardags
normer.
De fattas livsviktiga beslut
utifrån penningar statut.
Humanister! gör att våra stämmor hörsammas
Låt inte utilitaristerna få besannas.




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 259 gånger
Publicerad 2010-10-26 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP