Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid

Tid till att minnas
tid till att vara
tid till att njuta

få finnas
till som människa
godta nuet
precis som
det är




Fri vers av Janne
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-29 14:05



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Visdom.
2010-09-04

  mare VIP
Så sant !
2010-08-29

  Anya VIP
Kloka ord!
2010-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Janne
Janne