Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till minnet av dig... (saknad)

 

Så kom den ändå till sist,
stunden och dagen
då det blev dags för farväl.

I grönskande högsommartid
fann du vila och frid för din nu
så trötta kropp och själ.

Trots tomrum, sorg och saknad
dröjer sig färgstarka bilder kvar
ljusa och vackra minnen berättar
om den du i livet var.

När jag i stillheten blundar
ser jag dig lätt lyfta stegen till dans
när jag lyssnar hör jag tonerna
av dig i vinden
en viskande tröst i träden
som om du
fortfarande vid min sida fanns




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 344 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-08-29 14:09



Bookmark and Share


  issac.a.m
stark och djup dikt som berör ...
2010-10-24

  Margithe VIP
Smärtsam ,varm och berörande.Vacker om en människas tid på Jorden.Applåderar och Bokmärker :-)
2010-08-30

  aol
så ömt berörande vacker text poesi vännen, kram,
2010-08-29

  Anya VIP
Stark och sorgsen. Jag ser en person på begravning framför mig, men jag kan ju tolka din text fel.
2010-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter