Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maran

 

allt sedan jag tog mina första steg har jag sprungit
det började hemma på köksgolvet
de trodde aldrig jag skulle lära mig gå
men en dag reste jag mig bara upp och sprang
ut genom dörren

jag springer än

jag vågade aldrig stanna
för om jag stannar tappar jag balansen
jag måste hålla styrfart genom livet annars

                                               faller

                                                                jag




Fri vers (Prosapoesi) av Måna N. Berger
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-29 20:55



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
falla
måste
man

tillåta sej ibland
2010-08-29

  rundgångbalansochgungning
Intensivt. Ibland måste man vila med
2010-08-29

  Larz Gustafsson VIP
Styrfart måste man ha om man ska kunna ändra kursen.
Det är likadant med en bil.
2010-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger