Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egentligen..

 

egentligen
skulle jag hellre ligga under en filt
och gråta heta tårar
men den ynnesten var mig inte förunnad

jag bara gör det någonstans ändå
i hemlighet
på botten av min själ




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-29 21:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Där kommer de aldrig in.
"You can take anything that you want from me, but you can not take my soul." /The Alarm
2010-08-30

  Johan Bergstjärna VIP
Så gör säkert många mänskor...
2010-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger