Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga böner hörs


-

Vid ravinens brant hör ingen dina böner
Och jag undrar vad jag ska göra nu
Allting är som en dröm, så perfekt, så fint
Men vill jag egentligen släppa taget om smärtan
Den har blivit en kär vän till mig nu
Varenda gång jag sett Han
Känslan, pirret, oron, rädslan..
För att någon annan ska få honom
Även fast jag vet att mina chanser redan är förbi

Jag är en dåre som ännu hoppas
Har någon annan där som verkligen förstår
Ändå vet jag inte om det är vad jag vill
Vill jag ha någon som förstår allting, synar mig?
Ser vartenda drag innan jag planerat det ens
Tankar fyller mig, så många frågor, för få svar
Kärleken brinner i mig ännu
Hur ska jag våga släppa någon så nära?
Kan du svara mig på det

Ingenting blir lika bra som då
Det finns ingen garanti att jag dig nånsin åter får
Lika bra att släppa taget och gå
Men det kan jag inte, har aldrig kunnat
Förutom den kvällen då det blev tillfällig sinnesförvirring
Vad skulle jag göra?
Hotet som tryckte ovanför mitt huvud
Detta var inte vad mitt hjärta velat..
För det fanns bara en för mig, och det var Du.



Nattens timmar bevisar att du är kvar
Rösterna och berörningen i mina drömmar
Du är där än.. Du har inte gått
Fast du redan är borta för längesen.




Fri vers av Holeofmyheart
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-30 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Holeofmyheart
Holeofmyheart