Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I let him in

So I let him in,
This remarkable man,
It's been two years,
He caught me by surprise.

Maybe he's the one for me,
Maybe he can make me see,
He's already done,
The impossible.

By exploring my soul,
For real this time,
And I really like him,
Because he's not like the others.

So I let him in,
This remarkable man,
And this time I wont let go,

No, I wont let go. ?




Fri vers (Fri form) av Holeofmyheart
Läst 350 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-04 03:29



Bookmark and Share


  getsallad
Fin, men jag önskar du kunde ha skrivit den på svenska istället. Tror du hade kunnat få den att bli lite mer naken och kännas ärligare. Om du förstår vad jag menar.
2010-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Holeofmyheart
Holeofmyheart