Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

22/3-2009







Det krävdes mod och styrka att låta dig komma in
nu kommer det krävas hat och ilska för att låta dig gå

Det krävdes kärlek och tillit för att få dig att tro
nu kommer det krävas lögner och ill-lojalitet för att svika dig

Det krävdes alla mina krafter och alla mina tårar,
för att skriva det här - för att få dig att förstå.




Att mitt hjärta tillhör dig
men om det skulle gå för sig
skulle jag vilja ha tillbaka det
även om det inte är....


...i samma skick som när Du fick det


tillägnad dig.

/ c.n




Fri vers av Holeofmyheart
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-22 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Holeofmyheart
Holeofmyheart